Oare de ce nu ma surprinde ? MCC a ignorat scrisoarea, se face ca ploua si nici gura nu ii miroase iar cind vezi rezultatul achizitiilor de pe site-ul www.cultura.ro …..

Din totalul de 140 de artisti doar 20 ar merita sa fie cumparati. Dar in afara de acest subiectivism ar merita poate subliniat ce s-a cumparat si mai ales cum de s-a ajuns ca 3 membrii ai comisiei sa isi cumpere lucrari de la ei insisi. Cred ca a fost tare dificila negocierea. Respectiv Solovastru Radu Calin , Covataru Dan si Palade Dan .

Avoid eating grapefruit or drinking grapefruit juice while using this medication unless your doctor instructs you otherwise. Never crush or break a Abstral tablet to inhale the powder or mix it into a liquid to inject the drug into your vein. Patients with breathing problems may be at a higher risk for serious allergic reactions when receiving Elaprase Levitra generic 50mg. Decreased use of PIMs following dissemination of the 2003 updated Beers List provides evidence for the effectiveness of publishing such clinical guidelines.

Orice alt comentariu cred ca e de prisos si acest rezultat al achizitiilor confirma ceea ce noi afirmam de la bun inceput.

Ceva e putred in MCC

 

ps: incercarile de a contacta pe cineva din minister sunt lovite de esec (telefoanele sunt offline sau nu se raspunde la ele)

2 Responses

 1. cat despre rezultatul achizitiilor,e de rasu’ curcilor daca n-ar fi si de plans.
  ca ar fi meritat doar 20 sa fie achizitionati,e drept,da mai sunt unii care n-au fost achizitionati si ar fi meritat mult mai mult decat o gramada de rasuflaturi jalnice care-s pe lista.
  Cat despre cei trei din comisie care s-au autoachizitionat,ce sa mai zicem,uitati-va pe nettime ca acolo apar in toata splendoarea cu manifestarile lor artistice superinteligente …
  Da’ nu stiu cum se face ca nu mai zice nimeni nimic.

 2. mai sunt faorte multi care au fost luati in considerare dea bia duap ce au depus al minister cate un protest.

  de exemplu Panaite Chifu. Totusi domnia-sa are mai multe premii internationale decat ceilalati sculptori la un loc.
  Cum este sa aiba alte state aceste sculpturi, iar Romania a cumparat o singura sculptura, si aia la subpret.

Leave a Reply